Popüler Aramalar

Son Eklenen Web Siteler / Firmalar

SEO Markam | Google SEO Hizmetleri

GOOGLE SEO MARKAM
SEO Markam | Markanıza Değer Katar
SEO alanında sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyacağımızı belirtmek isteriz. SEO çalışmalarına site içi seo optimizasyonu ile başlamalısınız. Site içi geçişler, linklerin arama motorlarına uyumu, hatasız optimizasyona sahip olması bu kurallara uymayan sektörünüzdeki diğer sitelerin bir adım önüne geçirecektir. Bununla birlikte hiç kimsede olmayan faydalı bilgileri sitenizde yayınlayarak sitenize gelen kullanıcılara paylaşmanız sizi vazgeçilmez bir konuma kavuşturacaktır. SEO optimizasyonu bir bütünleşik sistemdir site içi ve site dışı optimizasyon kurallarını çok iyi ayarlamanız gerekmektedir ikisi arasındaki uyum sizi arama motorlarında daha hızlı üst sıralara çıkaracaktır. Temiz kodlamalı web tasarım ile seo çalışmalarınıza artı değer katmalısınız.
SEO da altın kurallar şunlardır;

1. Siteniz sektöre yön verebilmelidir.

2. Siteniz doğal ve özgün içerik deposu olmalıdır.

3. Google ve diğer arama motorlarının kurallarına göre optimize etmelisiniz kesinlikle aşırıya kaçmayınız.

4. Site içi (%35) site dışı (%65) seo puanı kurallarını en kısa sürede ama zamana yayarak yaklaşık 3 ile 6 ay arasında tamamlamalısınız. 

5. Sitenizin alan adı bitiş süresi en erken 3 yıl olmalıdır.

6. Sosyal medyayı etkili kullanmalısınız. Burada logonuzu her paylaşımda uygun bir şekilde görünmesini sağlamalısınız ki marka algısını oluşturmalısınız bu kuralı büyük firmalar yapmaktadırlar. SEO = MARKA, MARKA = KURUMSAL KİMLİK VE TANINMA ile sadık müşteri potansiyeli kazanmaktır.

Hiç yorum yok

Web Tasarım ve Google SEO Hizmeti Yerel SEO Map